als je serieus vooruit wilt

Wie is…

School voor Piano

We spannen al heel de globe op dit moment, want we geven ook lessen online. En onze verste muziek studenten zitten in … Nieuw Zeeland!
Art Zegelaar School voor Muziek geeft les aan studenten voor elk niveau. Of je nu een Beginner bent of wilt voorbereiden voor een Diploma of Auditie. Je wilt aandacht besteden aan een bepaalde stijl.. Je hebt misschien last van een verkeerde speeltechniek…

Je kunt in veel opzichten terecht bij Art Zegelaar School voor Piano.

Je kunt er ook veel meer leren dan alleen Piano, want niet alleen zijn er samenwerkingsverbanden met docenten voor bijvoorbeeld gitaar of zang of blaas- en strijk instrumenten, maar er is ook ruimte voor workshops, lunch concerten of gewoon samen muziek maken.

Lessen zijn open! Men kan ze bijwonen!
 

Art Zegelaar, Piano/Compositie/Muziek Theorie

ArtArt Zegelaar is een Gediplomeerde Muziek leraar en uitvoerder die lang in Engeland en Nieuw Zeeland heeft gewoond en gewerkt. Hij woont en werkt nu in Rotterdam waar hij zijn muziek studio heeft, maar ook online muziek lessen geeft.

Hij slaagde cum laude (Class 1) voor BAHons van Liverpool University met Piano Performance en Compositie en Associate en Licentiate Diploma’s van Trinity College in London naast een Diploma in Music van Open University in England. Op dit moment is Art bezig met een Master in Muziek Educatie op het Koninklijk Conservatorium van Den Haag..

Art heeft veel muziek geschreven o.a. een Opera, een Ballet en een Piano Concert. Hij gebruikt vele instrumentale combinaties en in zettingen voor Theater, Dans en Orkest. Zijn werk in vier delen voor Blazersensemble met harp en percussie (Aeon) is in Londen uitgevoerd door Trinity College in een programma naast New York Counterpoint van Steve Reich.

Art Zegelaar School voor Piano heeft studenten opgeleid van beginners niveau tot diploma niveau en klassieke muziek en improvisate en jazz. Hij is de oprichter van ‘De Muziek Experience’.

U kunt naar opnamen luisteren op:
Listen to recordings

Zijn blog kunt naar vinden op:
artzegelaar.blogspot.nl

Neem contact met ons op voor inlichtingen:
Bel 06-18963647

of

Stuur een bericht naar ons via Neem contact met ons op.Comments are closed.