als je serieus vooruit wilt

Open Dag

Zaterdag 6 September Open Dag voor nieuwe Muziek School.

KindiKlas
Zaterdag 6 September van 11:00-15:00 uur is er een Open Dag bij de nieuwe muziekschool vlak onder de Erasmusbrug. Verschillende docenten en leerlingen zullen gedurende de dag van zich laten horen, als het mooi weer is buiten. En er is thee, frisdrank en speciale heel gezonde koekjes. Docenten zullen ook proeflessen geven of gewoon kennismaken met bezoekers.

Sinds Art Zegelaar de sleutels kreeg voor zijn nieuwe studio op Bloemfonteinstraat 39, 3072HC Rotterdam, is er hard gewerkt om de ruimte gebruiksklaar te krijgen, alhoewel er al meteen lessen werden gegeven. De locatie beneden de Erasmus brug heel erg prettig. Goed bereikbaar van alle kanten, ook met openbaar vervoer. Maar ook de veel trappetjes en wendingen in het gebouw, met verschillende funktionele grotere ruimtes is ideaal voor een muziekstudio.

Er worden lessen gegeven voor alle leeftijdsgroepen van 4 – 74 jaar. Art stelde: “Ik zelf geeft ook graag les aan beginners, want die kun je helemaal vormen, maar er komen ook veel gevorderen en mensen die verder willen op ons af.”

Wat voor soort muzieklessen geven jullie?

We hebben KindiKlas voor 4-5 jarigen. Dat is muzikale vorming spelenderwijs, voor kinderen die nog niet op een instrument kunnen beginnen. We geven les in Piano, Strijkinstrumenten, Gitaar, Orientaalse Gitaar instrumenten, en meer. We kunnen een gepaste leraar voor alles wel vinden eigenlijk. Zo geven we ook theorie lessen in groepen en compositie lessen, zelfs contrapunt en harmonieleer. Wij zijn ook een basis cursus muziek theorie aan het ontwikkelen voor groepen, bijvoorbeeld koren en dergelijke of mensen die gewoon wat meer van muziek willen weten.

Waardoor kenmerken jullie lessen zich?

KindiKlas
Een natuurlijk speeltechniek zou ik zeggen. En ouders hebben me vaak gezegd dat ik veel geduld heb en me gemakkelijk aan kan passen aan de eigenheden van hun kinderen. Verder voelen kinderen zich een beetje als volwassen door mijn aanpak en kan ik weer heel gemakkelijk het kind in me oproepen en op gelijkwaardige wijze communiceren. Een muziekles is ook altijd een oefening in communicatie. Voor de leerling ook.

Wat doen jullie nog verder?

Al onze docenten zijn gediplomeerd en spelen gigs of concerten. We hebben zelf iedere derde zondag van de maand om 15:00uur een concert, waaraan ook verschillende docenten meewerken. Zo kun je bij ons de komende twee jaar alle Beethoven Sonates voor piano horen onder het motto ‘Beethoven is Cool’, maar ook Tango Piano, Gitaar, Zang of Viool en Cello. Een huiskamer atmosfeer en een gezellig drankje erbij is een leuke manier om de zondagmiddag door te brengen. Kinderen welkom. Wel adviseren wij te reserveren, want het aantal plaatsen is beperkt.

Hoe kunnen mensen kontakt opnemen?

Tel: 010-7955575
Website: jouwpiano.nl
email: info@jouwpiano.nl

Een proefles is altijd gratis!Comments are closed.