als je serieus vooruit wilt

Nieuwsbrief nummer VII/4, December 2020

Nieuwsbrief nummer VII-4, December 2020

cropped-Header.png

Online Theater De Muziek Experience

online.jpgIntussen hebben wij de eerste online uitvoering van een DzeShow gedaan en dat was uiteindelijk een interessante ervaring. Zo blijkt dat je online heel wat dingen kunt doen, die je normaal niet in een theater live kunt doen. Heel veel mensen hebben gekeken en ik kon nagaan dat de meesten er tijdens de hele show bij bleven.. Leuk was ook dat je tijdens de show commentaar kon geven. Ook hebben heel wat mensen gestemd en uiteindelijk is Zehra Yuroulmaz de winnaar van de publieksprijs geworden. En dat was welverdiend.

Ze had veel moeite gedaan voor haar uitvoering en die was goed geprojecteerd. Haar broertje speelde er ook nog een leuke rol in, dus menigeen hield die uitvoering vast. De Jazztafette prijs ging naar Naomi Heyting en Elwin Philipsen won de Student van het jaar Award.

En het leuke is: U kunt de show nog steeds zien. Ga naar http://theaterdemuziekexperience.online kies voor “voorstellingen” en dan “DzeShow2020”. Daar kunt U de show rusting nog bekijken.
online.jpgonline.jpgonline.jpg

Premiere Chanson de Geste


Zondag 22 November om 15:00 (voor programma 14:45) hebben we een tweede premiere in ons online theater.. We hebben dit een uur durende ballet, dat geheel door kinderen wordt uitgevoerd, voorzien van een verhaal dat door onze leerlingen wordt verteld. Ook is het geluid in een nieuw jasje gestoken en ik had zelf de scenes ook nooit na elkaar gezien. Dat is een fantastische uitvoering geworden, waar je met plezier naar kunt kijken en luisteren.

Het verhaal gaat over een troubadour die op een markt een lied zingt over een schat in een ver land. Daar wil William wel naar op zoek gaan en de troubadour belooft hem hem daarbij te helpen… Dat gaat heel wat avonturen opleveren, maar die verklappen we U natuurlijk niet.

Ga gezellig tijdens de premiere of op een later tijdstip kijken. U kunt dat doen door naar http://theaterdemuziekexperience.online te gaan. Dan kiest U voor “bezoek Theater” en daar klikt U op “open podium” en daar kunt U de uitvoering zien.

online.jpg

Het is fijn als U ook bij “Kaartjes” laat weten dat U er bent en als U ons werk wilt ondersteunen kunt U ook een donatie van bijv. 2 Euro of meer doen. Maar dit hoeft niet.

Cafe Klassiek PLUS online

Zondag 20 December 15:00 zullen Ferhat Oz en Jonathan Ko een ‘live’ uitvoering geven op http://theaterdemuziekexperience.online. Aan de trailer wordt op dit moment gewerkt.Comments are closed.