als je serieus vooruit wilt

Nieuwsbrief nummer VII/2, Juni 2020

Nieuwsbrief nummer VII-2, Juni 2020

cropped-Header.png

Muziek Experience in South Explorer

online.jpgIn het weekend van 19 20 en 21 Juni Organiseert Southexplorer.nl weer een editie, waar bezoekers op pad kunnen gaan door Rotterdam Zuid en gallerien, kunstwerken en andere kunst evenement bezoeken in Rotterdam Zuid. Voor het volledige programma en de deelnemers zie Southexplorer.nl.

De Muziek Experience zal werken laten zien van Sabrina Doelwijt en Coen Wieman. Sabrina Doelwijt is een in Suriname geboren schilderes, die zich laat inspireren door het leven van alle dag. Van Coen Wieman zal een panorama schildering te zien zijn. En natuurlijk kunt U genieten van mooie Beethoven Mozaiek dat leerlingen van De Muziek Experience hebben gemaakt. U kunt via de pijlen de route (eenrichtingsverkeer!) volgen en voor een aantal mensen staan stoelen voor het concert. Buiten het concert kunt U een kijkje nemen in de piano studio en onze manier van online lesgeven bekijken.

De Muziek Experience is open zaterdag 20 en Zondag 21 juni van 13:00 tot 17:00.

Beide dagen zullen om 15:00 concerten werden gegeven.
Het programma van de 12 jarige Elwin Philipsen ziet er als volgt uit:
D. Scarlatti     Sonate in Dm K9
D. Scarlatti     Sonate  in Am K208
D. Scarlatti     Sonate  Sonate in A K209
F. Lizst            Etude Opus 1 no. 1
L.v.Beethoven  Uit Sonata Pathetique Opus 13 in Cm
B. Bartok        Roemeense Volksdansen no 1, 2 en 3
B. Bartok        Ostinato.

15 jarige Zhuoyi Bao speelt Debussy.
C. Debussy    La fille au cheveux de lin
C. Debussy    Arabesque no. 1
C. Debussy    Prelude uit Suii te Bergamasque.

Alleszins de moeite waard….. maar…. Er mogen tijdens die concerten maar 10 mensen in de ruimte zitten om hen live te zien. Anderen kunnen genieten van de muziek terwijl ze genieten van de tentoongestelde schilderijen of online meegenieten, want we zullen hun uitvoeringen live via Facebook uitzenden.

Online Muziek lessen

online.jpgIntussen hebben wij bij de Muziek Experience heel goede apparatuur geinstalleerd, waardoor we heel goed online les kunnen geven, maar zelfs als de andere kant ook optimaal is opgezet online kunnen uitvoeren.
https://www.youtube.com/watch?v=0UD6BcsqxEE

https://www.youtube.com/watch?v=WpZpcDV7uQg Hier ziet U hoe zo’n les typisch online kan werken.

Hoe de leerlingen langzaam terugkomen, zijn er een aantal leerlingen, die het wel fijn vinden om verder online door te gaan, nu ze dit gewend zijn. De Talent klas blijft ook online, maar verder kunnen leerlingen gewoon naar de studio komen voor lessen.

Dze Show of Dze Year 2020.

Onze jaarlijkse show kunnen we dit jaar in het nieuwe Theater Zuidplein doen. Dat zouden wij doen op 17 Oktober 2020. Maar in de 250 stoelen tellende nieuwe zaal mogen wij er maar 68 gasten onvangen en dat vinden wij toch een beetje ongezellig met al dat afstand houden.

Dus hebben we besloten om de jaarlijkse show in de maanden juli en augustus op te nemen en daarvan iets heel bijzonders te maken. Deze zal dan op dezelfde datum en tijd worden uitgezonden en iedereen kan de show thuis meevolgen, en we proberen ook interaktief reakties te meten, zodat we ook onze prijzen kunnen uitdelen. Wie dus de show online volgt kan dan ook meestemmen op de uitvoeringen. De winnaar zal dan ook online beschikbaar zijn om zijn prijs in ontvangst te nemen. Dat lijkt ons ook wel weer een leuke nieuwe leer ervaring voor ons allemaal.

10 December 2020 hebben we nog een optie staan om de Show ook live in het theater Zuidplein nogmaals uit te voeren. Maar dat zien we dan of de regels dan versoepeld zijn of niet.Comments are closed.