als je serieus vooruit wilt

Nieuwsbrief nummer VI/3, Augustus 2019

Nieuwsbrief nummer VI-3, Augustus 2019

cropped-Header.png

Terug naar school

cafe
Weer terug naar school!

Iedereen heeft een heerlijke vakantie gehad en wil weer graag aan de slag. Zo ook wijzelf. Want ook ik ga weer terug naar school. 2 September begint voor mij een 2 jaar Masters cursus aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Iets waar ik heel dankbaar voor ben dat ik dat mag doen.

Intussen nemen ook onze leerlingen hun muziek erg serieus en behoren daarom tot de beste in de regio.. Ben je nog niet bij ons en neem je muziek serieus, dan willen we je graag ontmoeten.

Weekend van de Romantische Muziek

cafe11:00-12:00 Zondag in de Spiegeltent.

Het wordt een heerlijk warm romantische weekend hier in Rotterdam eind Augustus. Wat beter te doen dan zondag 25 Augustus naar het park bij de Euromast te gaan de dag te openen met Yoga les en daarna in de Spiegeltent te genieten van de uitstekende jonge pianisten van de Muziek Experience?

  • Elwin Philipsen (11)
  • Zhuoyi Bao (14)
  • Melike Aytekin (15)
  • Batuhan Eryigit (17)
  • Zhuoneng Bao (18)

spelen werken van Debussy, Beethoven, Scarlatti, Bartok, Chopin, Ezel, Einaudi en gevolgd door:

Eigen werk van Octavio en ‘Kom Piano spelen met Octavio’.
Dus had je altijd al piano (of een zang of een ander instrument) willen leren spelen. Kom om 11:00 naar het park van het Weekend van de Romantische Muziek bij de Euromast en geniet tot 12:00 van jonge pianisten. Daarna mag je het samen met Octavio zelf proberen… of kennismaken met onze leerlingen en onze docenten…

Alstublieft! Uw Gouden Ticket

cafe
Zondag 15 September om 15:00 speelt in Cafe Klassiek Plus een uniek ensemble. 4 Cellisten en een contrabas spelen een concert voor deze unieke samenstelling en dat bevelen we warm aan aan al onze leerlingen en hun vrienden en familie.

Het concert is gratis en duurt ongeveer een uur. In de agenda zetten dus.

Talent Klas

Vanaf donderdag 5 September beginnen we weer met een nieuwe talentklas. Die begint om 19:00 iedere donderdag en duurt ongeveer 1,5 uur. In die klas gaan we met Muziek Theorie van Graad 1 tot 5 en leren we samen improviseren, solfege en andere dingen die nodig zijn als je je muziek heel erg serieus neemt. Met wat geleerd wordt kun je je voorbereiden op een conservatorium auditie en afsluitend wordt een examen gedaan voor Theorie Graad 5. Voor de doorzetters dus. Als je wilt mee doen, denk daar dan eerst goed overna, want de inzet ervoor is niet vrijblijvend. Die wordt verwacht.Comments are closed.