als je serieus vooruit wilt

Nieuwsbrief nummer V/3, November 2018

Nieuwsbrief nummer V/3, November 2018

cropped-Header.png

Kid workshops Herfstvakantie

cafecafe
De workshops in de herfstvakantie zijn een heerlijke ontmoeting geweest van ons met kinderen en ouderen uit de buurt. Er waren twee scenarios waar we wat bang voor waren. De eerste er komt niemand en de tweede een heleboel maar niet echt serieus. In plaats daarvan kregen we aanmeldingen van serieus werkende kinderen, die dan ook aan het eind van de week heel wat lieten zien. Drie dagen lang werd gewerkt aan viool, gitaar, djembe en (koor)zang en aan het eind van de week konden we laten zien wat we geleerd hadden.

cafecafeEerst werd Reis naar Sinfonia opgevoerd gespeeld door Hendrik Dos Reis als Amado en Jil Hoogeboom als Anna. Martha had de rol van moeder op zich genomen en ook de Hond Mozart was van de partij, gespeeld door Art.

Onder live muziek van S’yo Fang – Piano, Youri Rinsema – Klarinet, Irene Gabarron – Fluit en Belen Vega Ruiz, Cello. Daarna konden een aantal kinderen uit de viool workshop twee stukjes muziek ten gehore brengen, naast Hendrik Dos Ries, Zhuoyi Bao, Elwin Philipsen, Mia Hoogeboom en Batuhan Eryigit, die hun kunnen op de piano demonstreerden. Het werd afgesloten met Adiemus van Karl Jenkins, dat we op de zang workshop hadden ingestudeerd onder begeleiding van een aantal leerlingen uit de djembe workshop.

Mooi gedaan! en Iedereen heeft genoten!

Muziek bij einduitvoering Kids Workshops

cafecafe


Onze Man op Zuid

cafeDinsdag 18 September werd door TV Rijnmond het programma ‘Onze man op Zuid’ uitgezonden. Man van Zuid was deze week niemand minder dan Octavio Doelwijt, hetgeen een heerlijk editie opleverde, die zelfs de topper van die week bleek te zijn geworden. 169.000 Rotterdammers keken ernaar, waarmee we mogen suggereren dat velen in Rotterdam Octavio nu wel kennen.
Als U het programma nog eens zien wilt, kan dat hier:
Uitzending 18 September

Concert in Huize Sonneburgh 15 November 2018. 14:00Wie dit programma ook eens horen wil, kan zich donderdag 15 November naar Huize Sonneburgh begeven, waar dit programma voor vrienden en familie van de bewoners aldaar nogs eens wordt uitgevoerd. Wij blijven het een mooi programma vinden en krijgen er nooit genoeg van!

  • Programma
  • Vaughan Williams Songs of Travel
  • Franz Schubert Impromptu in As Opus 142
  • Cole Porter Songs of Love
  • Tenor Ferhat Öz
  • Piano Art Zegelaar

Jong Talent Concours, Maassluis

Een aantal van onze jonge talenten zijn zich al hard aan het voorbereiden voor het Jong Talent Concours. Dat wordt eind februari in Maassluis gehouden en onze jongeren proberen het beste van zich te laten zien en weer te genieten van wat alle andere Nederlandse jongeren zoal laten horen. Zhuoyi (13), Mia (9), Hendrik (11), Elwin (11) en Zhuoneng (17) zijn bezig met werken van Sweelinck, Chopin, Debussy, Scarlatti en Bartok. Bij het lesgeven valt er nu dus al heel wat te genieten van al dit moois!!.Comments are closed.