als je serieus vooruit wilt

Nieuwsbrief nummer V-2, September 2018

Nieuwsbrief nummer V/2, September 2018

cropped-Header.png

Beethoven Dans

cafe
We hebben een heerlijke drukke zomer achter de rug, waarin we veel evenementen hadden. Zo deden we een 010Momentje in het kader van ‘Ken je Klassiekers’ in de binnenstad van Rotterdam, de Vlasmarkt. We mochten een componist kiezen om een ode aan te brengen en het laat zich niet moeilijk raden dat wij Beethoven kozen. Met de dansers Marguerite Roukens als ballet danser en Doortje Peters en Robin Lie van Tappin’Collective maakten we een fijne ode, waarvan het publiek bleek te smullen. Moonlight, een improvisatie op Fuer Elise – zowel op piano als door Marguerite als danser – en tappen op de snelle delen van Moonlight iii en de Storm. Het was heerlijk weer en het publiek kon er 3x van genieten op zaterdag 1 September. Art Zegelaar speelde op de nieuwe Kawai Stage piano. cafe

cafeIntussen speelde om 15:00 op een locatie onze Cello Docent Diego Cifuentes. De Ode van zijn Duo was aan Handel.

Hefpark Muziek Park 16 September 14:00

cafe


Zondag 16 September spelen we weer buiten, weliswaar in een afgedekte tent in het Hefpark, Stieltjes Plein aan de voet van de Hef. Daar is zondag een festival met muziek organisaties in Feijenoord van 13:00-19:00, zoals De Noordereiland Opera, Koor Op Zuid, De Zagerij Pro, Joany Muskiet, Bizden Sesler Korusu, Al Wahda, Judith Scholte, Eddy Assan, The Choir Company, Music Experience, SKVR, Jimmy Hendrix Tribute.Wij spelen rond 14:00 twee programma’s.

Allereerst Octavio Doelwijt. Hij is een 18 jarige jongen uit Feijenoord. Zomaar een jongen. Maar wel een jongen, die langdurig aan zijn eigen piano songs heeft gewerkt, waarvan hij nu zijn eerste verzameling van 10 stuks druk klaar heeft, waarvan hij een selectie gaat spelen zondag as.


Vervolgens Beethoven Dans:

Daarna spelen we een wat uitgebreider versie van onze Beethoven Dans:

Piano: Art Zegelaar, Dans: Marguerite Roukens, Robin Heijmans, Doortje Peters, Robin Lie

cafe

 • a: Moonlight Sonata opus 27 no. 2.

  • Deel 1 Adagio Sostenuto Duet Marguerite/Robin
  • Deel 2 Allegretto Duet Marguerite/Robin
  • Deel 3 Presto Agitato Doortje Peters, Robin Lie

 • b: Improvisatie Fur Elise Marguerite

 • c: Storm Sonata opus 31 no. 2

  Deel 3 Alle Dansers.

Concert in Gouda St. Jan 10 Augustus
Comments are closed.