als je serieus vooruit wilt

Nieuwsbrief II/6, Juni 2015

Nieuwsbrief nummer II/6, Juni 2015

cropped-Header.png

Dze Show of dze Year, 12 Juni 2015, LCC ‘t Klooster 19:00

show
DzeShow

Zijn jullie er klaar voor? Wij ook! En LCC ‘t Klooster ook! Een wervelende show met wat onze studenten gepresteerd hebben op Viool, Cello, Piano, Zang en Gitaar gebied. Miss DorY en Nanda Akkerman treden ook op en dan natuurlijk zorgen Pops en Elmo voor het nodige commentaar en doet Drs. Chil D. Prodigy PhD ook mee misschien dit keer! En… Iebel Vlieg van het Jeugd en Cultuurfonds komt de prijzen uitreiken!

We hebben twee prijzen. Het publiek kiest hun favoriete uitvoering voor de publieks prijs en we hebben een ‘Student of the Year award’. Bovendien zijn er een aantal studenten die een Certificaat krijgen plus de ‘Band’ van hun verworven graad! We beginnen om 19:00 en de Show duurt tot ongeveer 21:15. In de pause zijn consumpties beschikbaar.

Het wordt dus een fantastische show, waarin vooral het werk van de studenten bewonderd kan worden. Het is dus een regel dat iedereen tot het einde blijft, want dat is natuurlijk een reuze spannend moment. En… Kort VOOR 19:00 aanwezig zijn natuurlijk, want we beginnen stipt op tijd.

14 Juni Cafe Klassiek in de TUIN!

picnicIn Juni is Cafe Klassiek niet op de derde zondag maar op de tweede. Namelijk 14 Juni. En het is een bijzondere editie, want deze zal in Afrikaandertuin bij de Munt plaatsvinden. We hebben twee slots en speciaal voor die dag een bijzonder programma. Een slot 14:00 en een om 16:30. De programmas zijn niet hetzelfde. We doen deze Cafe Klassiek in samenwerking met Project Tentakel, die cultuur evenementen in de wijk organiseert.

Het programma is intussen bekend:
14:00 Helena Sokolova en een strijk trio spelen gezellige muziek voor Violen en Cello.
14:00 Ookt speelt Eren Aksahin Anatolische muziek op de Bagalama en de klassieke gitaar
15:00 Mag Ronald Rote laten zien wij hij kan met een zelf gemaakte Akt voor Slagwerk e.a.

16:30 Uros Petrac, Tenor zingt Songs of Travel van Vaughan Williams met Art Zegelaar op de vleugel.
Na Schubert (of improptus of arpeggione Sonate met Cello door Ivan Noguiera) zal Uros het programma vervolgen met een selectie
uit Schumann’s Dichterliebe en Italiaanse Arias…

Alleszins de moeite waard om te komen met alle aktiviteiten die in het kader van TENTAKEL verder nog in de tuin te doen zijn. Circus, knutselen en doen!

De Muziek Experience verzorgt de Educatie sessie tijdens de Dag van de Romantische Muziek

picnicOp 23 Augustus vindt de 29e Editie van de Dag van de Romantische Muziek plaats. De Muziek Experience zal het Educatie blok verzorgen.

We houden twee Sessies: Romantische Muziek, hoe luister je ernaar? Daarin wordt uitgelegd hoe je naar klassieke muziek kunt luisteren en verschillende stijlen kunt herkennen. Ons strijkkwartet zal live een aantal bewerkingen van het liedje ‘Ben’ spelen, dat Art Zegelaar speciaal voor deze dag in verschillende klassieke stijlen heeft ge-arrangeerd.

U kunt zich inschrijven voor het doen van een proefles daar in het park in een van de volgende instrumenten:
Piano, Cello, Viool, Alt-viool, Fluit, Clarinet en/of Gitaar en Zang. Leerlingen van de muziekexperience zullen ook een aantal uitvoeringen op die dag verzorgen, dus veel te horen en te leren op de dag van de Romantische Muziek. Romantisch Rotterdam? Ech wel!

Als U komt, trekt U wel even romantische kleren aan? Misschien wilt U wel eens helemaal 19de eeuws gaan!!

30 Augustus Open Barbecue/Picknick dag met de Muziek Experience in Afrikaander tuin.

picnicWe bereiden ons al voor voor het nieuwe Educatie Seizoen! We beginnen met een spletterende Open Dag in de Tuin. ALLE leerlingen en hun families zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze picknick. Ja mag zelf wat meenemen, maar voor onze studenten is de aanwezige barbecue gratis. We willen graag een feestelijk begin. Maar de dag is ook open voor mensen, die met ons en onze docenten willen kennismaken.
Zowel Docenten als Leerlingen als bijzondere gasten zullen goed van zich laten horen met een spectulair programma.

Een dag, die zeker al in uw agenda moet. Kinderen welkom en we willen zoveel mogelijk van onze leeerlingen daar zien. Doe met ons mee die dag om een heerlijk jaar met nieuwe muzieklessen met ons te vieren! Natuurlijk is er voor de kleintjes een speciaal poppenkast programma…

KindiKlas

poppenkindVoor September is inschrijving voor KindiKlas weer open. Schrijf U in of laat uw kind op de wachtlijst plaatsen.

U kunt kinderen aanmelden op 010-7955575.

Cello Lessen

IvanDe Muziek Experience wil graag Cello sectie versterken en nodigt speciaal jonge kinderen uit om de Cello op te pakken.

Kan de Muziek Experience op weg naar een heus eigen orkestje/ensemble?

Geinteresseerden kunnen zich aanmelden op 010-7955575.Comments are closed.