als je serieus vooruit wilt

Nieuwsbrief I,5 November 2014

Nieuwsbrief nummer I,5 November 2014

cropped-Header.png

Ik ben dus JR

zapp
Weten jullie het nog? ‘Pauline’ kwam voor het televisie programma ‘Dus ik ben JR… ‘ een middagje meedraaien en een proefles nemen. Die uitzending wordt zondag 14 December om 11:53 uur uitgezonden op Nederland 3 in het kader van ‘Dus ik ben arm/rijk…’ Kinderen filosoferen over het verschil tussen arm en rijk en hoe je creatief oplossingen kunt vinden als het financieel even niet kan.
tv

Pauline had een brief voor een sportschool in het Pools vertaald, daarmee een Zuiderling verdiend en daarmee een proefles Piano genomen bij ‘de Muziek Experience’ .

dezuiderling.nl biedt mogelijkheden waar het medium ‘geld’ anno 2014 niet voor iedereen dezelfde funktie vervult..

Zondag Middag Concerten

Het Duo Arax heeft goed gepresteerde zondag 19 Oktober. Vooral de stem controle van Esra Isguzar was bewonderenswaardig. Ook Giannis Rizopoulos deed mee met diverse percussie instrumenten. Gezellige boel ook in de pauze, waar iedereen zich kon helpen aan een drankje. Volgende keer is onze standaard gastvrouw Sabrina er weer om ons van koffie en drankjes te voorzien! arax-duo3

Deze maand is het de beurt aan de Tenor Uros Petrac, die begeleid door Art Zegelaar Songs of Travel van Vaughan Williams zal uitvoeren. Is al bijna volgeboekt! Laat U zich deze muziek door deze uitstekende Tenor niet ontgaan. Uros-petracNa een paar Preludes van Claude Debussy voor Piano solo zal Uros het programma voortzetten met een selectie uit Franz Schuberts ‘die Winterreise’. Zondag 16 November 15:00u bij Bloemfonteinstraat 39.

In December zijn we dan weer terug bij de vertrouwde Cool Beethoven. Een van Beethoven’s mooiste Sonatas. De Pastorale Opus 28 in D. Echt helemaal geschikt voor dit seizoen. Samen met Images I van Claude Debussy.

Kinderen zijn welkom…

Euromast Marathon Piano

De voorbereidingen gaan gestaag door. Wij zijn er nog niet helemaal, maar wel bijna. U kunt het volgen op www.marathonpiano.nl
Marathon

Studenten Show in Zuidplein Theater

Op Zaterdag 15 Februari ziet het ernaar uit dat wij definitief onze eerste show met de studenten hebben. Ook de KindiKlas doet mee, want we hebben al talenten ontdekt daar en met de lessen werken we bewust naar een gezamenlijke akt van deze kinderen toe. Tjonge wat zijn die 3-5 jarigen al goed in veel dingen. Lezen, Schrijven, Ritme, Liedjes zingen. Noem maar op!

We gaan waarschijnlijk voor een tijd van 17:00u om te starten. Heeft iedereen net zijn boodschappen klaar en kunnen de kleintjes ook mee. Als mensen een voorkeur hebben voor een andere tijd laat dat ons dan even weten… Kom met de hele familie en vrienden!Comments are closed.