als je serieus vooruit wilt

Nieuwsbrief II-10, December 2015

Nieuwsbrief nummer II/10, December 2015

cropped-Header.png

Dze Show 2016. Out of this World

cafe20 Februari is het weer zover voor onze studenten om van zich te laten horen. Om zoveel mogelijk kinderen de gelegenheid te geven te komen beginnen we om 15:00 ‘s middags. In LCC ‘t Klooster gaat het weer gebeuren. De Show gaat echt ‘Out of this world’ worden, maar waarom precies, vertellen we U natuurlijk nog niet. Kom zelf maar kijken. Voor 5 Euro of 1 Zuiderling mag U er in. Ik waarschuw U wel, onze studenten hebben vreselijk hard gewerkt. Als U de Dze Show of dze Year 2015 al goed vond, dan houdt U zich dan maar goed vast aan uw stoel, want onze toneel console operator haalt mensen met 1 toetsaanslag op het toetsenbord zo op! Maar of hij ze ook weer terugsturen kan? Tja, dat weten we nog niet. De ervaring zal het leren…

Natuurlijk worden weer een flink aantal gekleurde banden uitgereikt en wie weet wie het Publiek dit keer tot zijn favoriet kiest?

Er zijn in ieder geval 4 studenten genomineerd voor de trophee van Student van het jaar.
Dit zijn voor 2016:
– Lotta Huijbregts, Piano
– Thomas Belier, Piano
– Rick Vinke, Gitaar
– Wid Alzhraou, Gitaar
Maar wie gaat het nu worden? Tja, daar zijn we helemaal nog niet uit. Een moeilijke klus steeds weer. Het antwoord gaat in de envelope die die middag pas wordt geopend.

Cafe Klassiek Plus 4x in LCC ‘t Klooster in 2016

LCC ‘t Klooster wil graag dat wij klassieke muziek gaan verzorgen in hun theater. We hebben daarom een speciale serie van vier edities samengesteld. Cafe Klassiek PLUS zogezegd. Daarbij staat steeds een speciale bezetting centraal met gast uitvoerders. Voorlopig ziet het programma er als volgt uit:

Uros-petrac1. 20 Maart 2016
Robert Schumann Dichterliebe Opus 48
Robert Schumann Fantasie Stuecke Opus 12
Tenor: Uros Petrac Piano: Art Zegelaar

2. 19 Juni 2016
Ensembles van leden van VAKiR. Ludwig van Beethoven.

3. 18 September 2016
Modest Moussorgsky, Schilderijen tentoonstelling (volledig) uitgebeeld in Dans met Piano.

4. 20 December 2016
DOT Strijkkwartet. Programma wordt nog bekend gemaakt.

Wat hebben we in Cafe Klassiek deze winter?

cafe
cafe
Iedereen heeft genoten afgelopen November van het Piano programma dat Eline Smit speelde in Cafe Klassiek. En ook het December programma is de moeite waard. De hele Schilderijen tentoonstelling van Modest Moussorgsky wordt gespeeld door Art Zegelaar. Vooral als U het even heeft gehad met kerstliedjes lijkt ons dit een heerlijke afwisseling in dit seizoen. Kom gewoon genieten van de koffie van Moussorgsky’s boeiende piano muziek.

In Januari (17de) is het de beurt aan 4 van onze studenten om Cafe Klassiek te vullen:
Casper Belier, Piano
Octavio Doelwijt, Piano,
Rick Vinke, Gitaar
Wid Alzhraou, Gitaar

Steeds om 15:00uur. Geniet van de uitstekende koffie, drankjes en elkaars gezelschap. En onze chefs de cuisine Octavio en Casper. Die natuurlijk ook vast wat meenemen om te laten horen…

Kinderen zijn welkom…

De toegang is gratis, maar U mag wat in de hoed doen. (Drankjes zijn niet gratis.)

Sinterklaas in de Bieb

cafe
Art heeft zich dit jaar wederom bezig gehouden op daken met het gooien van cadeautjes door schoorstenen. Een zware klus dit jaar, want de kinderen keken iedere dag het Sinterklaas journaal en daar had deze goede sint geen tijd voor. Dus kinderen maar doorvragen over die steen, die de Sint kwijt was, maar gelukkig kon deze Sint de deuren ook opkrijgen met zijn reserve ring…

Tja en wat doe je dan als je onverwacht de moeder van een van je studenten als juf tegenkomt? Ja, dan ga je toch demonstreren dat Sint alles maar dan ook alles weet…?Comments are closed.